donderdag 30 november 2017

Kinderkleding "Kukelure"

Sinds kort is Kukelure officieel ook een Kinderkleding merk.
Van leuke stoffen en prints maak ik kinderkleding in (voorlopig) de maten 116, 128 en 140.

De opzet is om bijzondere, stoere en eigenzinnige prints te gebruiken die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.



De meeste kleding is rekbaar, draagt lekker en is ook ideaal om in te spelen, omdat het niet in de weg zit of klemt.
En om daar heel zeker van te zijn gebruik ik mijn eigen kinderen als testpanel....makkelijker kan het niet, want die heb ik bij de hand :-)




Naast shirtjes en jurkjes naaien bedruk ik ook bestaande t-shirts.
De bedoeling is wel dat ik de shirtjes in de toekomst ook zelf ga maken, want ik vind de kwaliteit die je los kan kopen niet zo ontzetten mooi..... tja.... ik blijf kritisch....

Naast de kant-en-klare kleding is het ook mogelijk om de stoffen los aan te schaffen, als je lekker zelf aan de slag wilt. Ik probeer altijd mooie bijkleurende stoffen van hoogwaardige kwaliteit bij de panels te zoeken.... en die staan uiteraard ook in de webshop.
Maar dat is niet de opzet van Kukelure...met andere woorden: Als de stof is uitverkocht komt deze niet meer terug, de oplages zijn dus klein.
Kukelure staat voor gezellig, eigenzinnig, creatief en uniek.





Zodra de kleding via Signorawebshop beschikbaar is, kun je deze uiteraard Online bestellen. Ik hoop hier binnenkort aan te beginnen, maar tot die tijd zul je het nog even met berichtjes op Facebook en de beurzen/markten moeten doen.

En wat maakt Kukelure Kinderkleding nou zo bijzonder?
De kleding is binnen Europa handgemaakt en er is, bij het naaien, geen kinderhand aan te pas gekomen.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk milieu-vriendelijke stoffen te gebruiken.

Mijn advies daarom ook...koop de kleding net iets te groot, dan doe je er vaak een seizoen langer mee, een mouwtje omslaan is helemaal geen ramp en staat lekker eigenwijs. En de jurkjes zijn vaak ook nog als leuk t-shirtje laten dragen als ze te kort worden....geen probleem.

Ik ga weer aan de slag... 
Tot de volgende keer!

Liefs,
Annemarlies




1 opmerking: